Paint, hoge kwaliteit verf & lak

We zijn totaalleverancier op het gebied van coatings. We adviseren u graag over de juiste grondstoffen en materialen voor de juiste werkzaamheden. Oftewel: voordeliger producten waar mogelijk en hoogwaardiger producten waar nodig.

 

Kwaliteit in verven en lakken

Coating Group Holland levert alles op het gebied van autolakken, professionele verf, spuitverven, industriële lakken, bootlakken, bouwverven en beschermingsproducten. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteitsmerken.

We adviseren u graag over de juiste grondstoffen en materialen voor de juiste werkzaamheden. Ofwel: voordeliger producten waar mogelijk en hoogwaardiger producten waar nodig.

Totaalleverancier verfproducten
We zijn totaalleverancier op het gebied van coatings. Met onze kennis en ervaring zijn we dé partner bij uitstek om u helder en transparant te adviseren over paint en non-paint producten voor uw bedrijf.

Maar ook over alle andere zaken die bij uw werkzaamheden komen kijken, adviseren we graag. Heeft u vragen over milieu, Arbo, werkplaatsuitrusting en spuittechnieken? Coating Group Holland is dé supporter van uw bedrijf.

Wilt u met ons kennismaken?

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op het nummer (0297) 380911 of neem hier contact op

Meer informatie aanvragen