Non-paint, verfproducten voor een perfect eindresultaat

Coating Group Holland levert alle producten die u nodig heeft om een perfect eindresultaat te garanderen. Naast complete verfsystemen en oplossingen, leveren we ook vele non-paint producten. Alle hulpmiddelen zijn beschikbaar.

 

Totaalleverancier verfproducten

Een fantastische coating of lak moet u ook op de juiste manier aanbrengen. Coating Group Holland levert alle producten die u nodig heeft om een perfect eindresultaat te garanderen zoals primers, plamuur, kwasten en tape. Iedere lak en toepassing vraagt om zijn eigen verwerkingsmaterialen.

Naast complete verfsystemen en oplossingen, levert Coating Group Holland ook vele non-paint producten. Alle hulpmiddelen zijn beschikbaar. Van producten voor de dagelijkse gang van zaken: keukenrollen en schoonmaakmiddelen tot maskers, handschoenen maar ook onderdelen van spuitmachines en overalls.

Groothandel paint en non paint
We hebben als totaalleverancier klanten in binnen- en buitenland, maar we zijn onze lokale charme zeker niet verloren. Met onze kennis en ervaring op het gebied van coatings zijn we dé partner bij uitstek om u persoonlijk te adviseren over paint en non-paint producten voor uw bedrijf.

Maar ook over alle andere zaken die bij uw werkzaamheden komen kijken, adviseren we graag. Wilt u uw bedrijfsvoering optimaliseren of heeft u vragen over milieu, Arbo, werkplaatsuitrusting en spuittechnieken? Coating Group Holland is dé supporter van uw bedrijf.

Wilt u met ons kennismaken?

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op het nummer (0297) 380911 of neem hier contact op

Meer informatie aanvragen