Trainingen

Coating Group Holland staat voor u klaar met advies en trainingen individueel of in groepsverband. Heeft u vragen over o.a. milieu, Arbo, werkplaatsuitrusting en spuittechnieken? We volgen alle veranderingen op de voet: de beste kennis bij de beste supporter van uw bedrijf.

 

Trainingsaanbod

Coating Group Holland heeft een ruim aanbod aan trainingen welke in nauwe samenwerking met PPG Industries en Kenniscentrum Voertuigschade zijn samengesteld. Naast technische ondersteuning hebben wij diverse trainingsprogramma’s samengesteld, welke schadeherstelbedrijven in staat stellen om maximaal rendement uit hun bedrijfsvoering te behalen.

Ons trainingsprogramma bestaat uit de volgende trainingen:
-Training Laksysteem PPG Refinish en Nexa Autocolor
-Training Fast en Spot Repair
-Training Voorbewerking
-Training Kleur deel I
-Training Kleur deel II

Kenniscentrum Voertuigschade is de specialist, zoals de naam al doet vermoeden, op het volledige traject van voertuigschade-afhandeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van professionele hulpmiddelen en de daarbij behorende faciliteiten. Wij bieden u een volledig aanbod aan van trainingen en workshops op dit gebied voor de gehele automotive sector. Kenniscentrum Voertuigschade verzorgt als geautoriseerd opleidings- en exameninstituut alle Audatex TM theorietrainingen en examens.

Training en begeleiding

Producten en werkzaamheden hebben geen toekomst als ze niet goed functioneren! Het is dus belangrijk dat alle producten door een trainer worden geïntroduceerd.

De trainingsmogelijkheden bij Coating Group Holland zijn:
• Individueel op de werkvloer
• In groepsverband in het Coating Group Holland trainingscentrum te Aalsmeer

Het Coating Group Holland trainingsprogramma bestaat uit de volgende individuele trainingen:
– Workshop Effectief Calculeren
– Calculator Waarborgplan
– Training & Examen Audatex (zowel basis als herhaling)
– PCT – Permanente Calculator Toetsing

 

Geïnteresseerd in één van bovenstaande trainingen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op via info@coatinggroupholland.nl, of bel 029 – 73 80 911!