1-2-3 Profit concept

Wilt u meer inzicht in uw voorraadbeheer? Met de online verbruiksmonitor houden we uw productmix in de gaten. Zijn er afwijkingen, dan bieden we u direct een oplossing. We adviseren over de juiste grondstoffen en materialen. Oftewel: voordeliger producten waar mogelijk en hoogwaardiger producten waar nodig.

Meer rendement met

1-2-3 Profit

Wilt u zich geen zorgen meer maken over uw voorraadbeheer? Wilt u meer inzicht in de inkoop van verbruiksartikelen en wilt u zeker weten dat u de juiste mix aan producten heeft? Met 1-2-3 Profit nemen we al deze taken voor u uit handen. Maar we denken ook mee en geven u advies op maat.

 
 

Meer rendement met het 1-2-3 Profit concept

Wilt u zich geen zorgen meer maken over uw voorraadbeheer? Wilt u meer inzicht in de inkoop van verbruiksartikelen en wilt u zeker weten dat u de juiste mix aan producten heeft? Met het 1-2-3 Profit concept nemen we al deze taken voor u uit handen.

Meer inzicht

Aan de hand van de online verbruiksmonitor kijken we of uw productmix in orde is. Zijn er afwijkingen, dan spelen we hierop in en bieden we u direct een oplossing, met flinke kostenbesparingen als resultaat.

1. Pakketoptimalisatie

Heeft u het optimale productenpakket voor uw werkzaamheden? U kunt kosten besparen door de juiste producten in huis te halen. Coating Group Holland denkt graag met u mee met het 1-2-3 Profit concept. We adviseren u over uw productenmix op een persoonlijke manier, op maat voor u. Heel transparant, zodat u weet wat uw voordelen zijn.

U profiteert zo van scherp geprijsde alternatieven, kwaliteitsmaterialen en de juiste grondstoffen voor uw werkzaamheden. We kiezen voor voordelige producten waar mogelijk en hoogwaardige producten waar nodig.

2. Procesmonitoring

Wilt u meer inzicht in uw kosten en uw verbruik? Met de online verbruiksmonitor van het 1-2-3- Profit concept ziet u direct waar u kunt besparen of waar er veranderingen nodig zijn. U krijgt inzicht via deze tool in het verbruik van paint en non-paint producten.

Daarnaast adviseert Coating Group Holland u graag over kostenbesparing en oplossingen op maat, bijvoorbeeld met trainingen.

3. Fullservice magazijnbeheer

Wilt u dat bestellen voortaan eenvoudiger, sneller en professioneler verloopt? Met het 1-2-3 Profit concept geeft u uw magazijnbeheer uit handen. Wij houden uw voorraad op peil, 24 uur per dag, u heeft er geen omkijken meer naar. U hoeft geen bestellingen meer door te geven, alles wordt voor u geregeld.

Coating Group Holland neemt alles voor u uit handen, van bestellen tot indeling van uw magazijn en van speciale artikelen tot uw eigen magazijnbeheerder.

 

‘’We bieden bedrijven een totaalpakket. Want niet alleen de beste producten zijn van belang voor een goede bedrijfsvoering. Inzicht in uw kosten en een optimale productmix zijn net zo belangrijk’’.
Hendricus Tacoma – Directeur Coating Group Holland

Coating Group Holland levert ons hoogwaardige 2-componoenten polyurethaan verfsystemen van Teknos. Verfsystemen die efficiënt te verwerken zijn door de hoge kleur-dekkracht en de combinatie van primer en topcoat in een laag. De topcoat van de gele kleur is speciaal door Teknos voor ons vervaardigd. Coating Group Holland levert niet alleen snel, maar helpt ons ook met het zoeken naar oplossingen om het productieproces optimaal te laten verlopen
Herman Harderwijk - Bedrijfsleider Verdegro

Wilt u met ons kennismaken?

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op het nummer (0297) 380911 of neem hier contact op

Meer informatie aanvragen