1-2-3 Profit concept

Wilt u meer inzicht in uw voorraadbeheer? Met de online verbruiksmonitor houden we uw productmix in de gaten. Zijn er afwijkingen, dan bieden we u direct een oplossing. We adviseren over de juiste grondstoffen en materialen. Oftewel: voordeliger producten waar mogelijk en hoogwaardiger producten waar nodig.

Meer rendement met

1-2-3 Profit

Wilt u zich geen zorgen meer maken over uw voorraadbeheer? Wilt u meer inzicht in de inkoop van verbruiksartikelen en wilt u zeker weten dat u de juiste mix aan producten heeft? Met 1-2-3 Profit nemen we al deze taken voor u uit handen. Maar we denken ook mee en geven u advies op maat.

 
 

Meer rendement met het 1-2-3 Profit concept

Wilt u zich geen zorgen meer maken over uw voorraadbeheer? Wilt u meer inzicht in de inkoop van verbruiksartikelen en wilt u zeker weten dat u de juiste mix aan producten heeft? Met het 1-2-3 Profit concept nemen we al deze taken voor u uit handen.

Meer inzicht

Aan de hand van de online verbruiksmonitor kijken we of uw productmix in orde is. Zijn er afwijkingen, dan spelen we hierop in en bieden we u direct een oplossing, met flinke kostenbesparingen als resultaat.

1. Pakketoptimalisatie

Heeft u het optimale productenpakket voor uw werkzaamheden? U kunt kosten besparen door de juiste producten in huis te halen. Coating Group Holland denkt graag met u mee met het 1-2-3 Profit concept. We adviseren u over uw productenmix op een persoonlijke manier, op maat voor u. Heel transparant, zodat u weet wat uw voordelen zijn.

U profiteert zo van scherp geprijsde alternatieven, kwaliteitsmaterialen en de juiste grondstoffen voor uw werkzaamheden. We kiezen voor voordelige producten waar mogelijk en hoogwaardige producten waar nodig.

2. Procesmonitoring

Wilt u meer inzicht in uw kosten en uw verbruik? Met de online verbruiksmonitor van het 1-2-3- Profit concept ziet u direct waar u kunt besparen of waar er veranderingen nodig zijn. U krijgt inzicht via deze tool in het verbruik van paint en non-paint producten.

Daarnaast adviseert Coating Group Holland u graag over kostenbesparing en oplossingen op maat, bijvoorbeeld met trainingen.

3. Fullservice magazijnbeheer

Wilt u dat bestellen voortaan eenvoudiger, sneller en professioneler verloopt? Met het 1-2-3 Profit concept geeft u uw magazijnbeheer uit handen. Wij houden uw voorraad op peil, 24 uur per dag, u heeft er geen omkijken meer naar. U hoeft geen bestellingen meer door te geven, alles wordt voor u geregeld.

Coating Group Holland neemt alles voor u uit handen, van bestellen tot indeling van uw magazijn en van speciale artikelen tot uw eigen magazijnbeheerder.

 

‘’We bieden bedrijven een totaalpakket. Want niet alleen de beste producten zijn van belang voor een goede bedrijfsvoering. Inzicht in uw kosten en een optimale productmix zijn net zo belangrijk’’.
Hendricus Tacoma – Directeur Coating Group Holland

De snelle levering en de uitstekende technische support maken de keuze voor Coating Group Holland als leverancier eenvoudig. Daarnaast is het totaalpakket van belang met behalve Boero jachtlak ook nog Feyco lakken voor het interieur en het uitgebreide non-paint assortiment. Ideaal. Maar Coating Group Holland gaat nog verder in meedenken en adviseren. Ze brachten on in contact met Dirk Kinkel Jachtschilderwerken die de topcoat op de romp met elektrostatische spuitapparatuur aanbrengt. Met als resultaat een kwaliteit en uitstraling zoals je die alleen in het topsegment van superjachten tegenkomt.
Klaas Borneman - Directeur Aluboot

Wilt u met ons kennismaken?

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op het nummer (0297) 380911 of neem hier contact op

Meer informatie aanvragen