Waar we voor staan

Bovenal zijn we supporter van uw bedrijf. We leveren niet alleen alle producten en middelen die uw zaak draaiend houden, maar optimaliseren ook bedrijfsprocessen en voorraden. We adviseren u bovendien over scherp geprijsde alternatieven en bieden trainingen aan, zodat u en uw mensen zich kunnen blijven ontwikkelen. Kortom we bieden u een totaaloplossing voor uw bedrijf.

 

Supporter van uw bedrijf

Coating Group Holland is supporter van uw bedrijf. Wij hebben alles op het gebied van paint en non-paint in huis om uw bedrijf tot een succes te maken. Maar we leveren niet alleen alle producten en middelen die u zaak draaiend houden, er is meer.

We optimaliseren bedrijfsprocessen en voorraden met het 1-2-3 Profit concept. En met succes, steeds meer bedrijven zien in dat een efficiëntere werkwijze zeer kostenbesparend werkt. En daar stopt het niet.

Met scherp geprijsde alternatieven, trainingen en optimalisatieadviezen spelen we in op de vragen vanuit de markt. Wat ons onderscheidt van andere leveranciers is onze ervaring en kennis. We bedienen allerlei sectoren van scheepsbouw tot schilders en van automotive tot houtbewerking en u profiteert zo van onze kennis uit andere branches.

Daarnaast blijven we ons toeleggen op het duurzamer produceren en inkopen. Wij zorgen er zo voor dat alle producten die wij leveren voldoen aan alle eisen van uw industrie. Kortom we bieden u een totaaloplossing voor uw bedrijf.

 

 

Wilt u met ons kennismaken?

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op het nummer (0297) 380911 of neem hier contact op

Meer informatie aanvragen