Schilders

Coating Group Holland levert alles, zodat schilders een perfect eindresultaat kunnen leveren. Voor elke willekeurige ondergrond, zoals hout, staal, beton en kunststof, hebben wij een passend product. Met onze kennis en ervaring zijn we dé partner bij uitstek om u helder en persoonlijk te adviseren over paint en non-paint producten voor uw schildersbedrijf.

 

Schilders

Professionele coatings en schildersverven: bent u op zoek naar bouwverven, zoals professionele coatings en acrylverven voor uw schildersbedrijf? Coating Group Holland levert verschillende producten die een perfect eindresultaat garanderen, maar ook nog scherp geprijsd zijn.

Voor elke willekeurige ondergrond, zoals hout, staal, beton en kunststof, hebben wij een passend product.

Schilderkennis en ervaring

Coating Group Holland is daarnaast altijd op de hoogte van de laatste eisen en technieken voor schilders. Maar we bedienen vele sectoren en u profiteert zo van onze kennis uit andere branches.

Totaalleverancier verfproducten

We hebben als totaalleverancier van coatings, klanten in binnen- en buitenland, maar we zijn onze lokale charme zeker niet verloren. Met onze kennis en ervaring zijn we dé partner bij uitstek om u helder en persoonlijk te adviseren over paint en non-paint producten voor uw schildersbedrijf.

Maar ook over alle andere zaken die bij uw werkzaamheden komen kijken, adviseren we graag. Heeft u vragen o.a. andere milieu, Arbo, werkplaatsuitrusting en spuittechnieken? Coating Group Holland is dé supporter van uw bedrijf.

Wilt u met ons kennismaken?

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op het nummer (0297) 380911 of neem hier contact op

Meer informatie aanvragen