Jachtbouw en marine

Coating Group Holland levert complete verfsystemen voor de jachtbouw & marine. We bieden zo optimale bescherming tegen alle invloeden van buitenaf, zowel onder als boven water. Met onze kennis en ervaring zijn we dé partner bij uitstek om u te adviseren over de juiste producten en toepassingen voor uw bedrijf.

 

Jachtbouw en marine

Scheepsbouw en onderhoud. Bent u op zoek naar bootlakken of interieurspuitlakken voor de maritieme markt? Coating Group Holland levert verschillende coatings die een perfect eindresultaat garanderen, maar ook nog scherp geprijsd zijn.

Totaalleverancier paint en non-paint

We leveren complete verfsystemen voor de scheeps- en jachtbouw. We bieden zo optimale bescherming tegen alle invloeden van buitenaf, zowel onder als boven water. We adviseren u graag over het gebruik van antifouling ter bescherming van het onderwaterschip. Maar, verliezen de hoge esthetische eisen die men aan exclusieve jachten stelt, nooit uit het oog.

De nieuwste technieken

Coating Group Holland is altijd op de hoogte van de laatste eisen en technieken in de jachtbouw en marinesector. Maar we bedienen vele sectoren en u profiteert zo van onze kennis uit andere branches.

Advies en service

We zijn niet alleen leverancier van bootlakken en antifoulings. We leveren een totaalpakket van superieure paint en non-paint producten voor de jachtbouw en marinesector. Met onze kennis en ervaring zijn we dé partner bij uitstek om u te adviseren over de juiste producten en toepassingen voor uw bedrijf. Coating Group Holland is dé supporter van uw bedrijf.

Wilt u met ons kennismaken?

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op het nummer (0297) 380911 of neem hier contact op

Meer informatie aanvragen