Houtbewerking

Bent u op zoek naar hoogwaardige grondverf en lakken? Coating Group Holland levert alle denkbare paint en non-paint producten voor de houtbewerkingssector. We zorgen voor de juiste coating in de juiste kleur voor uw bewerking op hout. U bent zo verzekerd van de beste kwaliteit en een efficiënte aanpak.

 

Houtbewerking

Iedere kleur voor uw hout: als specialist van hoogwaardige grondverf en lakken, weten wij alles van coaten, ondergrondbehandeling en plaatmateriaal. We zorgen voor de juiste coating in de juiste kleur voor uw bewerking op hout.

Kennis en ervaring

Coating Group Holland is altijd op de hoogte van de laatste eisen en technieken in de houtbewerkingsindustrie. Maar we bedienen vele sectoren en u profiteert zo van onze kennis uit andere branches.

Coating Group Holland denkt graag met u mee met het 1-2-3 Profit concept. We adviseren u op een persoonlijke manier over kostenbesparing en oplossingen op maat, bijvoorbeeld met trainingen of alternatieve producten. U bent zo verzekerd van een constante kwaliteit en een efficiëntere aanpak.

Meer voordeel uit uw zaak

We hebben als totaalleverancier klanten in binnen- en buitenland. Met onze kennis en ervaring zijn we dé partner bij uitstek om u te adviseren over paint en non-paint producten voor uw houtbewerkingsbedrijf. Heel transparant, zodat u weet wat uw voordelen zijn.

Maar ook over alle andere zaken die bij uw werkzaamheden komen kijken, adviseren we graag. Heeft u vragen over o.a. milieu, Arbo, werkplaatsuitrusting en spuittechnieken? Coating Group Holland is dé supporter van uw bedrijf.

Wilt u met ons kennismaken?

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op het nummer (0297) 380911 of neem hier contact op

Meer informatie aanvragen