Automotive

Bent u op zoek naar autolakken, primers en fillers? Coating Group Holland levert alle soorten paint en non-paint producten voor de autobranche. Daarnaast geven we schadeherstelbedrijven en autoleveranciers graag advies over de producten en een efficiënte manier van werken. Heel transparant, zodat u weet wat uw voordelen zijn.

 

Automotive

Totaalleverancier voor schadeherstellers! Bent u op zoek naar een compleet assortiment autolakken die een perfect eindresultaat garanderen, maar ook nog scherp geprijsd zijn? Dan bent u bij Coating Group Holland op de juiste plek.

We zijn niet alleen leverancier van autolakken, primers en fillers. We leveren een compleet pakket van de beste paint en non-paint producten voor de aftersales markt. Daarnaast geven we schadeherstelbedrijven graag advies over de producten en een efficiënte manier van werken.

De nieuwste technieken

Coating Group Holland is altijd op de hoogte van de laatste eisen en technieken in de auto-industrie. Maar we bedienen vele sectoren en u profiteert zo van onze kennis uit andere branches. We blijven ons ontwikkelen om effectiever, energiezuiniger en milieuvriendelijker te werken.

Meer rendement

We werken samen met klanten in binnen- en buitenland, maar we zijn onze lokale charme zeker niet verloren. Met onze kennis en ervaring zijn we dé partner bij uitstek om u persoonlijk te adviseren over de juiste producten voor uw autobedrijf.

Maar ook over alle andere zaken die bij uw werkzaamheden komen kijken, adviseren we graag. Heeft u hulp nodig bij het inrichten of heeft u vragen over o.a. milieu, Arbo, werkplaatsuitrusting en spuittechnieken? Coating Group Holland is dé supporter van uw bedrijf.

Wilt u met ons kennismaken?

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op het nummer (0297) 380911 of neem hier contact op

Meer informatie aanvragen